У ході підготовки до 11 сесії 8 скликання, що планується на 24 червня 2021 року, відбулися засідання постійних комісій сільської ради: з питань фінансів бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (11.06.2021), з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (15.06.2021), з гуманітарних питань (16.06.2021), з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (17.06.2021). Депутати розглянули та погодили наступний порядок денний чергової сесії:

  1. Звіт про роботу комісії з інвентаризації наявного майна комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Самгородоцької сільської ради».
  2. Про перспективи розвитку освіти на території Самгородоцької сільської територіальної громади.
  3. Про перспективний план розвитку аптеки КП «Надія».
  4. Про затвердження Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, ООС, військовослужбовців і поранених учасників АТО, ООС та вшанування пам’яті загиблих на 2021-2025рр.
  5. Про затвердження Програми призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2021 рік.
  6. Про затвердження Програми відшкодування витрат за надані пільги з телекомунікаційних послуг пільговим категоріям населення Самгородоцької сільської територіальної громади на 2021 рік.
  7. Про затвердження Програми «Фінансування пільг на оплату послуг за пільговий проїзд залізничним транспортом окремих категорій громадян на 2021 рік».
  8. Про затвердження штатного розпису комунального закладу оздоровлення та відпочинку „Пролісок" на оздоровчий сезон 2021 року.
  9. Про внесення змін до сільського бюджету Самгородоцької сільської територіальної громади на 2021 рік.
  10. Про внесення змін до Статуту Широкогребельського ЗНВК, Статуту Самгородоцького ЗНВК, Статуту Миколаївського ЗНВК.
  11. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Самгородоцької сільської ради.
  12. Про внесення змін в структуру Самгородоцької сільської ради.
  13. Про затвердження переліку вулиць сіл Самгородоцької сільської територіальної громади.
  14. Про списання дороговартісної апаратури.
  15. Про списання автотранспорту.
  16. Про надання в оренду частини приміщення Махнівської АЗПМС для розміщення пункту постійного базування бригад екстреної медичної допомоги.
  17. Про надання в оренду частини приміщення Махнівської АЗПМС для розміщення стоматологічного кабінету.
  18. Про надання в оренду частини приміщення будівлі комунальної власності для розміщення пункту постійного базування бригад екстреної медичної допомоги.
  19. Про надання в оренду частини приміщення будівлі комунальної власності для розміщення стоматологічного кабінету.
  20. Про затвердження технічного звіту та погодження договору про доступ до об’єкта будівництва та елементів інфраструктури для розміщення технічних засобів телекомунікацій.
  21. Про передачу комунального майна в користування кооперативу «Дружба Сошанське».
  22. Про прийняття на баланс Самгородоцької сільської ради нежитлових приміщень.
  23. Про припинення юридичної особи комунального підприємства «Кришталевий водограй» Зозулинецької сільської ради Вінницької області шляхом ліквідації.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію мереж вуличного освітлення
  25. Про затвердження програми сільської ради «Розроблення генерального плану сіл Самгородок, Коритувата, Красне, Лозівка Вінницької області».
  26. Про продовження терміну дії рішень сільських рад.

Земельні питання:

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянам.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (на місцевості) та передачу земельних ділянок у власність громадянам.

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам.

  1. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам .

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельні частки (пай).

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам.

  1. Про розгляд заяв фізичних та юридичних осіб.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства із земель комунальної власності.

  1. Про включення до переліку земельних ділянок водного фонду разом з водними об'єктами, право оренди яких може бути реалізовано на земельних торгах для рибогосподарських потреб» водного об’єкту на території Самгородоцької сільської ради.

  1. Про розгляд заяв громадян - учасників бойових дій.

  1. Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства

Проекти рішень 11 сесії сільської ради 8 скликання розміщено на офіційному сайті Самгородоцької сільської ради.

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…