16 червня 2021 року на засідання постійної комісії з гуманітарних питань сільської ради було запрошено директорів закладів загальної середньої освіти для обговорення питання перспективи розвитку освіти на території Самгородоцької сільської територіальної громади. Інформувала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бабкіна О.О. З метою створення спроможної та ефективної освітньої мережі проаналізовано наявну мережу підпорядкованих ЗЗСО, вартість навчання одного учня, спроможність територіальної громади утримувати цю мережу.

Обговорювалося питання формування мережі гімназій на базі Широкогребельського ЗНВК, Вівсяницького ЗНВК, Дубовомахаринецького ЗНВК, Миколаївського ЗНВК, Йосипівського ЗНВК, Зозулинецького ЗНВК на 1 вересня 2022 року, створення ліцею на базі Самгородоцького ЗНВК та упорядкування штатної чисельності працівників у межах затверджених асигнувань на оплату праці з дотриманням режиму економії бюджетних коштів.

З керівниками Зозулинецького ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-дитячий садок» (Яремчуком М.П.), Миколаївського ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-дитячий садок» ім. Василя Земляка (Лановик Л.Я.), Йосипівського ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-дитячий садок» (Сайком А.Д.), Вівсяницького ЗНВК І-ІІІ ст. «Школа-дитячий садок» (Івчук І.Я.) укладено контракти трудових відносин на умовах строкового трудового договору.

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…