ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ!

Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком!

Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час. Але попри всі виклики, які постали перед нами, ми розпочинаємо новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги - дороги до знань.

Сьогодні свої двері для навчання в Самгородоцькій сільській територіальній громаді відкрили 8 закладів освіти: Самгородоцький ліцей, Вівсяницька гімназія, Дубовомахаринецька гімназія, Зозулинецька гімназія, Йосипівська гімназія, Миколаївська гімназія ім. Василя Земляка, Широкогребельська гімназія, Журбинецька філія КЗ «Дубовомахаринецька гімназія». Цьогоріч за шкільні парти сядуть 738 учнів, де 72 – першокласників, 53 – десятикласників та свій одинадцятий шкільних рік розпочнуть 43 майбутніх випускників.

Насамперед дякуємо нашим воїнам ЗСУ за можливість продовжувати навчання наших дітей. Ми усі віримо в близьке мирне майбутнє, без сирен, звуків ракет та укриттів.

Бажаємо школярам цікавих уроків та нових звершень, а учителям та батькам – сил, натхнення та віри у дітей.

Плідного усім навчання та мирного неба над головою!

Любіть нашу дорогу Україну!

З Днем знань! В добрий час!

Слава Україні та її Героям!

З повагою,

сільський голова Сергій ЛАНОВИК

начальник відділу освіти,

культури, молоді та спорту Ольга БАБКІНА

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…