24 червня 2021 відбулось засідання 11 сесії сільської ради 8 скликання, в якому взяли участь 20 депутатів сільської ради та старости сіл Самгородоцької сільської територіальної громади.

Приступивши до роботи, депутати заслухали начальника Козятинського відділення поліції Романа Андрущака, який поінформував, що громада отримає свого дільничного інспектора після облаштування робочого місця. Сільський голова запевнив, що наразі створюються всі необхідні умови для роботи дільничних у приміщенні сільської ради с. Йосипівка.

Депутат сільської ради Лідія Павлюк проінформувала про стан роботи та облаштування кабінетів КП «Центр ПМСД Самгородоцької сільської ради».

Наступною виступила Ольга Бабкіна, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, поінформувавши про перспективи розвитку освіти на території Самгородоцької сільської територіальної громади. Планується сформувати мережу гімназії на базі Широкогребельського ЗНВК, Вівсяницького ЗНВК, Дубовомахаринецького ЗНВК, Миколаївського ЗНВК, Йосипівського ЗНВК, Зозулинецького ЗНВК на 1 вересня 2022 року та створити ліцей на базі Самгородоцького ЗНВК.

Питання про створення перспективного плану розвитку аптеки КП «Надія» було зняти з розгляду сесії до більш детального вивчення питання.

Депутатами було затверджено перелік вулиць населених пунктів Самгородоцької сільської територіальної громади, штатний розпис КЗОВ «Пролісок» на оздоровчий сезон 2021 року та ряд програм, які подав відділ соціального захисту населення, охорони здоров’я. Було погоджено надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію мереж вуличного освітлення в с.Самгородок відповідно до виграного конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади».

Більша частина питань порядку денного, які розглянули депутати, стосувались земельних питань. Деякі заяви не були погодженні та відкладенні до закінчення повної інвентаризації земель Самгородоцької сільської ради.

Поділитися:
12 травня - Міжнародний день здоров"я рослин
10.05.2024 10:28
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Вінницькій області нагадує, що Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним…
Відкриття меморіальних дошок загиблим Воїнам - Героям Леоніду Васильовичу Галайчуку та Геннадію Володимировичу Когуту
09.05.2024 13:35
Пам’ять…Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна…. Пам’ять! Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне! Пам’ять! Що ти залишила? Пам’ятники, як символ про тих, хто пройшов війну, хто своїми грудьми…
УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!
09.05.2024 10:31
З 13.05.2024 по 17.05.2024 на території Самгородоцької сільської територіальної громади буде проводитись безкоштовне флюорографічне обстеження населення, фахівцями КНП "Вінницький обласний…