У ході підготовки до 16 сесії сільської ради, яка планується на 21 жовтня 2021 року, відбулися засідання постійних комісій Самгородоцької сільської ради, які провели голови постійних комісій під керівництвом сільського голови Сергія Лановика. Участь у роботі комісій також взяли старости сіл, заступник сільського голови, секретар та начальники відділів сільської ради, керівники комунальних підприємств та установ, які доповідали з питань, внесених до розгляду.

19.08.2021, 30.09.2021, 05.10.2021 – відбулися засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою. Депутати розглянули майже дві сотні заяв, по кожній з яких було погоджено відповідні проекти рішень та винесено на розгляд сесії.

06.10.2021 – відбулися засідання постійних комісій з питань фінансів бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту та з гуманітарних питань.

Члени постійної комісії з гуманітарних питань розглянули питання приєднання села Лозівка до Збаразького старостинського округу з центром в селі Збараж та вирішили винести на розгляд сесії питання «Про внесення змін до рішення 4 сесії 8 скликання № 95-1/4-8 Самгородоцької сільської ради від 24 грудня 2020 року «Про утворення старостинських округів».

На спільному засіданні постійних комісій з питань фінансів бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту депутати обговорили питання перспективи розвитку медицини Самгородоцької сільської ТГ, по якому доповідала в.о. головного лікаря КП «Центр ПМСД Самгородоцької СР» Валентина Лобченко. Винесли на сесію затвердження Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Самгородоцької сільської ради на 2021-2025 роки. Погодили передачу в оперативне управління з правом балансоутримувача комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Самгородоцької сільської ради» частини приміщень (загальна площа 798,7 кв.м.), які знаходяться за адресою: с.Самгородок, вул. Деснянська, 2. Розглянули ряд клопотань щодо виділення коштів з сільського бюджету, які надійшли на розгляд постійних комісій.

З погодженими проектами рішень можна ознайомитися на сайті Самгородоцької сільської ради у розділі «Проекти рішень 16 сесії».

Поділитися:
Camino Podolico Подільський шлях святого Якова
19.04.2024 14:17
Camino Podolico Подільський шлях святого Якова — це культурно-пізнавальний та паломницький маршрут з Вінниці до Кам’янця-Подільського через Бар на зразок Шляхів святого Якова, які проходять через…
Захворюваність на кашлюк зростає
19.04.2024 11:58
Захворюваність на кашлюк зростає З початком пандемії Covid-19 ми «забули», що існують інші захворювання, а з початком повномасштабного…
Інформація про висновок з оцінки впливу на довкілля планової діяльності ТОВ "ЮЗЕФО-МИКОЛАЇВСЬКА БІОГАЗОВА КОМПАНІЯ"
19.04.2024 11:32
Висновок з оцінки впливу на довкілля планової діяльності ТОВ "ЮЗЕФО-МИКОЛАЇВСЬКА БІОГАЗОВА КОМПАНІЯ" "Реконструкція біогазової станції, потужністю 5,2 МВт ТОВ "ЮЗЕФО-МИКОЛАЇВСЬКА БІОГАЗОВА КОМПАНІЯ"…