Кожної третьої неділі червня в Україні відзначається свято людей найгуманнішої професії – медичних працівників. У цей особливий день ми дякуємо нашим медикам за чуйні серця, повернуте здоров’я та врятоване життя, бо не одне століття медики самовіддано служать суспільству, протистоячи різним хворобам і епідеміям.

18 червня, відбувся святковий концерт для представників медичної галузі в будинку культури с. Самгородок.

Слова глибокої подяки на адресу наших медичних працівників висловив голова Самгородоцької територіальної громади Сергій Лановик: «Медичні працівникиВи наш державний скарб, адже в складну хвилину Ви не покинули нас сам на сам із страшним вірусом. Ви жертвували своїм здоров’ям і благополуччям своїх сімей заради пацієнтів. Від щирого серця вітаю кожного українського медика: академіків і лікарів, фельдшерів, медсестер, медбратів, акушерів, лаборантів, водіїв швидкої допомоги. Для нас Ви всі, як ангели охоронці. Бажаю міцного здоров’я Вам, Вашим близьким і Вашим пацієнтам. Дякую за те, що Ви є!».

З словами вдячності та з найкращими побажаннями до медиків звернулись начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Самгородоцької сільської ради Ольга Бабкіна, помічник народного депутата України Петра Юрчишина Микола Максимчук, заступник головного лікаря Центру ПМСД Самгородоцької сільської ради Олександра Ковальчук, начальник відділу соціального захисту, охорони здоров’я Самгородоцької сільської Микола Чернипко та директор Самгородоцького ЗНВК Світлана Черешнюк.

З нагоди Дня медичного працівника за віддану працю, високий професіоналізм, вчасну та якісну медичну допомогу населенню найкращим працівникам медичної галузі оголосили Подяки, а також нагородили відзнаками Управлiння охорони здоров'я Вінницької обласної державної адміністрації.

Зразковий хореографічний ансамбль "Зірки Арчі", Танцювальний гурт "Колєжанки", народний аматорський фольклорний ансамбль "Мальви» Дар’я Мінаєва , актори Олеся Ковалишина та Неля Лущенко, діти працівників медичної галузі та ведучі подарували свої вокальні, хореографічні та театральні номери, зробивши свято веселим, цікавим, багатим на позитивні емоції та хороший настрій.

Поділитися:
12 травня - Міжнародний день здоров"я рослин
10.05.2024 10:28
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Вінницькій області нагадує, що Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним…
Відкриття меморіальних дошок загиблим Воїнам - Героям Леоніду Васильовичу Галайчуку та Геннадію Володимировичу Когуту
09.05.2024 13:35
Пам’ять…Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна…. Пам’ять! Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне! Пам’ять! Що ти залишила? Пам’ятники, як символ про тих, хто пройшов війну, хто своїми грудьми…
УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!
09.05.2024 10:31
З 13.05.2024 по 17.05.2024 на території Самгородоцької сільської територіальної громади буде проводитись безкоштовне флюорографічне обстеження населення, фахівцями КНП "Вінницький обласний…