29 липня 2022 року відбулося пленарне засідання 28 позачергової сесії Самгородоцької сільської ради восьмого скликання, яке провів сільський голова Сергій Лановик.

У роботі сесії взяли участь 13 депутатів із 22, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, підприємств та установ сільської ради.

Всі питання, які було винесено на сесію попередньо розглянуто та погоджено депутатами на засіданнях постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту та гуманітарних питань.

Першочергово депутатами було прийняте рішення про перепрофілювання (зміну типу) та зміну назви комунальних закладів освіти, тепер в Самгородоцькій сільській територіальній громаді будуть діяти наступні заклади освіти:

  • комунальний заклад Самгородоцький ліцей Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області;
  • комунальний заклад Вівсяницька гімназія Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області;
  • комунальний заклад Дубовомахаринецька гімназія Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області;
  • комунальний заклад Зозулинецька гімназія Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області;
  • комунальний заклад Йосипівська гімназія Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області;
  • комунальний заклад Миколаївська гімназія ім. Василя Земляка Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області;
  • комунальний заклад Широкогребельська гімназія Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області
  • комунальний заклад «Самгородоцька музична школа Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області».

Затверджено Положення про встановлення щомісячного розміру плати за навчання в комунальному закладі «Самгородоцька музична школа Самгородоцької сільської ради Хмільницького району Вінницької області» та встановлено наступну щомісячну плату за навчання:

- ФОРТЕПІАНО – 130 грн./м;

- ГІТАРА – 120 грн./м;

- БАЯН та АКОРДЕОН – 110 грн./м;

- СКРИПКА – 110 грн./м;

- ВОКАЛ – 120 грн./м;

- ДУХОВІ ТА УДАРНІ ІНСТРУМЕНТИ – 110 грн./м;

- ХОРЕОГРАФІЯ – 110 грн./м;

- ХУДОЖНЄ МИСТЕЦТВО - 110 грн./м.

Погоджено виділити кошти для співфінансування робіт на експлуатаційне утримання та поточний дрібний ремонт доріг загального користування місцевого значення в сумі 1000000,00 грн., а саме:

- Білопілля-Вівсяники відрізок Миколаївка-Самгородок О-02-08-06 в сумі 800000,00 грн.

- Самгородок-Лозівка-Збараж С-02-08-22 в сумі 200000,00 грн.

У зв’язку із тим, що комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Самгородоцької сільської ради» прийняла до закладу системи соціального захисту населення для постійного або тимчасового проживання та медичного обслуговування населення Самгородоцької сільської ради 20 осіб з інвалідністю та осіб похилого віку – внутрішніх переселенців, депутати вирішили ввести посади санітарки-ванниці та кухонного робітника.

Загалом депутатами було погоджено 19 питань порядку денного сесії.

Поділитися:
Загальнонаціональна хвилина мовчання
24.04.2024 09:00
Загальнонаціональна хвилина мовчання Вшановуємо світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчні подвиги воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань…
До відома сільгоспвиробників та експортерів сільськогосподарської продукції !
22.04.2024 10:59
З метою розширення можливостей вітчизняного сільгоспвиробника вдало реалізувати свою продукцію Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області нагадує суб’єктам господарювання…
19 квітня 2024 року відбулась 53 позачергова сесія Самгородоцької сільської ради
22.04.2024 09:48
19 квітня 2024 року відбулась 53 позачергова сесія Самгородоцької сільської ради, яку провів сільський голова Сергій Лановик. В роботі…