Кожна війна має своїх Героїв! Багатьом із них, на жаль, не судилось повернутися живим. Безжалісна війна забирає найкращих.

Сьогодні, 30 грудня 2022 року в Самгородоцькій громаді провели в останню путь нашого земляка патріота та Героя – Миколу Коновальчука.

Микола народився 27 серпня 1979 року в селі Журбинці Козятинського району Вінницької області де проживав та навчався. Після закінчення строкової служби у у м.Павлограді Дніпропетровської області, повернувся до рідного села, де одружився та ростив 4-ох діток.

Після повномасштабного вторгнення на територію України 24 лютого 2022 року з перших днів став на захист цілісності та суверенітету рідної Батьківщини, у складі 110 механізованої бригади брав участь в обороні Авдіївки.

Під час чергового завдання 24 грудня в районі Авдіївки, внаслідок дій ворога отримав поранення несумісне із життям.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі та вдячні земляки. В останню путь Героя провели, встеливши квітами дорогу від будинку, де проживали батьки, до кладовища, де відбулось заупокійне богослужіння за українським воїном та прощання з загиблим, до місця вічного спокою.

Нехай добрий, світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів та усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…