03 лютого 2023 року до Самгородоцької громади надійшла страшна звістка, в результаті сутички з окупантом обірвалося молоде життя мужнього Героя – Михайла Михайловича Кравчука.

Сьогодні, 8 лютого 2023 року він повернувся на свою маленьку Батьківщину – у село Михайлин, де народився, провів дитячі та юнацькі роки, де залишились стежки, якими він ходив до школи, бігав з друзями, пізнавав світ. Життя 28-річного воїна обірвалося поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району. У Михайла залишитись дружина Олена та донечка Еліна.
Земляки зустрічали Героя на колінах, створивши коридор шани. У церкві Святого Апостола Луки у селі Михайлин провели чин відспівування за упокій душі, яке очолив благочинний храму протоієрей Валерій Кушнір у співслужінні з ієреєм Володимиром Біликом та ієреєм Олексієм Якубівським.
На цвинтарі біля храму пройшов мітинг-реквієм на якому від усіх громадян висловили щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті земляка та Героя – сільський голова - Сергій Лановик, староста сіл Михайлин та Широка Гребля – Валентина Кушніренко, класний керівник Михайла – Ольга Балецька та побратими.
Із військовими почестями загиблого воїна провели в останню земну дорогу. На його честь прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну України.

З Михайлом назавжди прощались батьки, дружина, родичі, друзі, однокласники, побратими, колеги, близькі та усі, в чиєму житті він залишив слід.
Всі пам'ятають його як світлу, талановиту та оптимістичну людину, яка з позитивом відносилась до життя, завжди вірила у краще.

Приносимо свої щирі співчуття рідним та близьким, друзям та товаришам по службі. Низький уклін батькам! Ми розділяємо з вами ваше горе та підтримуємо вас.

Герої не вмирають!

Поділитися:
1 жовтня для України є визначною датою. У цей день ми відзначаємо відразу три свята: День Захисників та Захисниць України, Покрова Пресвятої Богородиці та День українського козацтва!
01.10.2024 10:00
Шановні Захисники і Захисниці України, вітаю вас зі святом! У цей день ми шануємо ваш незламний дух, мужність і відданість нашій Батьківщині. Ви стали на захист української землі заради миру і…
23 жовтня 2024 року звітно-виборча конференція Самгородоцької сільської організації Профспілки працівників освіти і науки
27.09.2024 10:48
23 жовтня 2024 року о 10 годині, в приміщенні КЗ "Самгородоцький ліцей" відбудеться звітно-виборча конференція Самгородоцької сільської організації Профспілки працівників освіти і науки. Голова…
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…