У селі Збараж Самгородоцької громади попрощалися із військовослужбовцем Вікторією Поліщук, яка героїчно загинула 20 березня у бою проти російських загарбників.

23 березня біля будинку загиблої Героїні зібрались сотні людей, щоб розділити біль втрати Української доньки та востаннє віддати шану Вікторії, яка стала для всіх взірцем справжнього патріотизму та відваги, самопожертви та героїзму.
У церкві Успіння Пресвятої Богородиці у селі Збараж священики ПЦУ (отець Віктор, отець Роман, отець Василь та отець Іван) провели панахиду за упокій душі.

На цвинтарі пройшов мітинг-реквієм на якому від усіх громадян висловили щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті землячки та Героїні - сільський голова Сергій Лановик та екс-директорка Вівсяницького ЗНВК І-ІІІ ступенів «Школа -дитячий садок» Галина Трохимчук (при якій Вікторія закінчувала школу).

Нехай добрий, світлий спомин про захисницю назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів та усіх, хто знав її, любив і шанував.
Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблої знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!
Вічна пам’ять Героїні! Слава Україні!

Поділитися:
26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф
26.04.2024 09:15
26 квітня 1986 року о 1-23-47 за Київським часом сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – з різницею у дві секунди відбулись два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської атомної…
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА САМГОРОДОЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛІЩУК ОЛЕНУ ІВАНІВНУ!
25.04.2024 09:26
Шановна Олена Іванівна! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи,…
Загальнонаціональна хвилина мовчання
24.04.2024 09:00
Загальнонаціональна хвилина мовчання Вшановуємо світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчні подвиги воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань…