У Самгородоцькій громаді стартував територіальний етап проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»!

Урочисте відкриття заходу відбулося 28 лютого у КЗ «Самгородоцький ліцей». З початком змагань школярів привітали сільський голова Сергій ЛАНОВИК та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Самгородоцької сільської ради Ольга БАБКІНА і побажали командам успішних виступів, вдалих ігор та, звичайно, перемоги для продовження участі в наступних етапах змагань.

Нагадаємо, проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» - наймасштабніші шкільні змагання, які проходять за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та відбуваються під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!»

Так, впродовж лютого-березня 16 команд із 7 закладів загальної середньої освіти Самгородоцької ТГ будуть змагатися за звання «Переможець територіального етапу змагань» та можливість представляти тергромаду на районному етапі. На учнів очікують захопливі змагання у чотирьох видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал та спортивне орієнтування.

Поділитися:
Статті для ознайомлення «КАРТКА ДОПОМОГИ ТА ПЕРЕНАПРАВЛЕННЯ»
17.07.2024 13:07
karta-dopomogi-ta-perenapravlennya.pdf
Програма побудови суспільства Відповідальної Демократії
17.07.2024 12:10
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ЗА ДЕМОКРАТИЧНЕ ВИБОРЧЕ ПРАВО» (ДВП) пропонує стратегію знищення головної внутрішньої проблеми України, - КОРУПЦІЇ, - на засадах «Програми побудови суспільства Відповідальної…
Чим небезпечне купання у необстежених водоймах
17.07.2024 12:08
Часто люди забувають про заходи безпеки та купаються в непризначених для цього місцях. Та чистий на перший погляд ставок чи озеро, може виявитися розсадником серйозних захворювань. Купатися треба…