12 липня 2021 року під головуванням сільського голови Сергія Лановика та голови комісії Лідії Павлюк відбулося спільне засідання постійних комісій з питань фінансів бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

В роботі комісії взяли участь депутати постійних комісій сільської ради, заступник сільського голови О.Марковський, секретар сільської ради Л.Шевчук, керуючий справами Н.Олійник, заступник начальника фінансового відділу М.Мацюк, начальник відділу земельних та екологічних питань О.Сауляк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту О.Бабкіна, начальник загального відділу, організаційної та кадрової роботи О.Гуменюк, директор КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Махнівської сільської ради Л.Сушко.

На початку засідання виступила Лілія Сушко, директор КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Махнівської сільської ради, яка прибула до Самгородоцької сільської ради з метою підписання договору про співробітництво територіальних громад (а саме: Махнівської, Глухівецької та Самгородоцької) у формі спільного фінансування КУ «Інклюзивно-ресурсного центру». Директор установи наголосила про важливість такого співробітництва, оскільки в Самгородоцькій територіальній громаді є 9-ть діток, які знаходяться на обліку установи. За погодженням депутатів голова Самгородоцької сільської ради підписав «Договор про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування КУ «Інклюзивно-ресурсного центру» Махнівської сільської ради Хмільницького району Вінницької області».

Приступивши до роботи, депутати розглянули порядок денний та проекти рішень 12 позачергової сесії сільської ради.

Найбільше часу було приділено питанню «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Самгородоцької сільської ради», в якому було розглянуто та погоджено всі види податків за цільовим призначенням на території Самгородоцької громади.

За результатами обговорення депутатами було погоджено винести на розгляд 12 позачергової сесії наступні питання:

  1. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Самгородоцької сільської ради.
  2. Про внесення змін до рішення 4 сесії сільської ради 8 скликання від 24.12.2020 № 50-2/4-8 «Про затвердження програми сільської ради «Турбота про дітей Самгородоцької територіальної громади в 2021 році».
  3. Про затвердження соціальної програми «Протидія захворюванню на туберкульоз на 2021 рік».
  4. Про внесення змін до сільського бюджету Самгородоцької сільської територіальної громади на 2021 рік.
  5. Про передачу основних засобів та матеріальних цінностей.
  6. Про передачу комунального майна в оперативне управління.
  7. Про розгляд заяви Андрійчука А.Б.
  8. Про внесення змін до штатного розпису Самгородоцького ЗНВК І-ІІІ ст.
  9. Про внесення змін до Положення про цільовий Фонд Самгородоцької сільської ради
  10. Про зміну назви та внесення змін до програми сільської ради «Розроблення генерального плану сіл Самгородок, Коритувата, Красне, Лозівка Вінницької області».
  11. Про затвердження Програми будівництва та реконструкції вуличного освітлення.
  12. Про передачу комунального майна в користування КП «Десна».
Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…