Сьогодні, 1 січня, минає рік, як внаслідок дій окупанта на Бахмутському напрямку зупинилось серце нашого Героя- Олега Сергійовича БЕЖЕНАРА.

Олег Беженар народився 27 лютого 1997 року, в 2014 році закінчив школу та почав навчатись у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони Національній академії внутрішніх справ – правоохоронна діяльність, звідки у 2017 - 2018 рр. проходив строкову службу у В/Ч 3008 Національної Гвардії України. З 2018 року працював у патрульній поліції та спецпідрозділі ТОР м. Вінниці, звідки у перші дні повномасштабного вторгнення відправився на фронт.

Нехай добрий, світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів та усіх, хто знав його, любив і шанував.

Низький уклін та вічна пам’ять Захиснику, який віддав своє життя за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави та кожного з нас!

Ми розділяємо з Вами ваше горе та підтримуємо Вас.

Слава Україні !

Героям Слава!

Вічна та світла пам’ять Герою!

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…