Щоб батьківське серце завжди було поруч...

23 травня Україна відзначала День Героїв - це День пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя за свободу та незалежність своєї держави.

З цієї нагоди до Самгородоцького ЗНВК завітали представники військово-цивільної спілки "Бойове братерство України", які поспілкувалися з учнями та вручили донькам загиблого кіборга Юрія Осаулка пам'ятні срібні кулони "Батьківське серце" (у вигляді серця, обрамленого терновим вінком з краплинкою крові), до них додаються також іменні посвідчення, де на зворотному боці нанесено ім'я та прізвище загиблого воїна.

Цей оберіг, який є символом гідності, відваги та любові, створений для того, щоб діти завжди носили з собою частинку батьківського серця.

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…