10 травня 2022 року в с.Збараж, Самгородоцька громада попрощалася та провела в останню путь Героя нашої країни, громади Шарая Олега Григоровича.

Олег Шарай народився 16 жовтня 1974 року в селі Збараж, де закінчив 8-річну Збаразьку школу та пропрацював 27 років механізатором в місцевому господарстві.

3 травня 2022 року під час бойових дій в Донецькій області потрапив під ворожий обстріл та отримав поранення, яке було не сумісне з життям. Загинув з честю, виконуючи свій обов'язок, захищаючи рідну Україну.

З Олегом назавжди прощались мати, дружина, донька, онуки, однокласники, близькі та усі, в чиєму житті він залишив слід. Всі пам'ятають його як світлу та оптимістичну людину, яка з позитивом відносилась до життя, завжди вірила у краще майбутнє.

Приносимо свої щирі співчуття рідним та близьким, друзям та товаришам по службі. Низький уклін матері! Ми розділяємо з вами ваше горе та підтримуємо вас.

Герої не вмирають!

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…