Шановна громадо!

Сьогодні українська спільнота відзначає День Європи. Це свято символізує співпрацю між державами, які мають спільні цінності та інтереси, і зображає прагнення до мирного співіснування та утвердження демократичних принципів.

Для нашого народу це свято має особливе значення, адже Україна є однією з країн, яка поступово рухається вперед до досягнення європейських стандартів.

Самгородоцька територіальна громада є маленькою частинкою Європейської спільноти. Адже з давніх часів на території Самгородоччини проживали українці, німці, поляки, євреї, чехи та росіяни. З кожним роком змінюється культура, цінності та ставлення громадян до своєї держави, міста, села у яких вони проживають. Українці стали більше дбати про порядок і чистоту, піклуватися про збереження і примноження спільних надбань.

Аби стати повноцінними членами європейської спільноти, нашій державі потрібно докласти ще чимало зусиль. Переконаний, що у майбутньому ми досягнемо позитивних результатів у напрямку співпраці з передовими країнами, аби жити у державі європейського зразка.

В цей святковий день зичу Вам, шановна громадо, добробуту, життєвих сил, впевненості у завтрашнім дні та здійснення усіх планів і задумів на благо України!

З повагою,

сільський голова Сергій ЛАНОВИК

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…