Шановна молодь Самгородоцької громади!

Прийміть найщиріші вітання з Днем молоді! Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість.

Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає в самостійне життя, перебуває в постійному пошуку, ухвалює свої перші власні рішення, які потім можуть вплинути на все життя. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Відзначення цього свята - прекрасна нагода для того, щоб оцінити пройдений шлях та зазирнути в майбутнє. Багато досягнуто в Україні за роки незалежності та ще більше необхідно зробити у процесі розбудови економічно розвиненої, сильної європейської держави, яка посяде гідне місце у світовому співтоваристві.

Ви є найбільш свідомою частиною населення, яка ніколи не була пасивним спостерігачем тих процесів, що відбуваються в державі, а навпаки, завжди берете активну участь у суспільному житті.

Вже сьогодні ми по праву пишаємося вами як майбутніми науковцями, чудовими фахівцями, прекрасними організаторами, талановитими митцями та завойовниками спортивних висот. Якщо ви працелюбні, уважні до навколишнього світу і людей, поважаєте історію своєї країни та продовжуєте традиції народу, старше покоління може бути спокійне за нашу державу. Переконаний, що через декілька років ваш досвід, професіоналізм, громадянські принципи будуть впливати на долю громади та цілої країни.

Хай завжди у вашому житті панують злагода та взаєморозуміння, достаток і родинний затишок. Міцного вам здоров’я, щастя, любові, втілення всіх мрій та сподівань.

З повагою,

сільський голова Сергій ЛАНОВИК

Поділитися:
12 травня - Міжнародний день здоров"я рослин
10.05.2024 10:28
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Вінницькій області нагадує, що Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним…
Відкриття меморіальних дошок загиблим Воїнам - Героям Леоніду Васильовичу Галайчуку та Геннадію Володимировичу Когуту
09.05.2024 13:35
Пам’ять…Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна…. Пам’ять! Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне! Пам’ять! Що ти залишила? Пам’ятники, як символ про тих, хто пройшов війну, хто своїми грудьми…
УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!
09.05.2024 10:31
З 13.05.2024 по 17.05.2024 на території Самгородоцької сільської територіальної громади буде проводитись безкоштовне флюорографічне обстеження населення, фахівцями КНП "Вінницький обласний…