23 січня 2022 року у Дубовомахаринецькому ЗНВК «Школа-дитячий садок» І-ІІІ ступенів відбувся турнір з волейболу за «Кубок Самгородоцької громади» серед чоловічих команд.

Щоб продемонструвати свою майстерність у грі з волейболу та поборотися за головний приз прибули 4 команди з сіл Махаринці, Глухівці, Зозулинці та Кордишівка.

Змагання проводяться з метою популяризації різноманітних видів спорту, пропаганди здорового способу життя серед мешканців громади, щоб залучати в спортивні зали та на майданчики якнайбільше дітей та молоді.


Відкрив турнір голова Самгородоцької територіальної громади Сергій Лановик.


Стрибки і ривки, гарна реакція, сила рук і відчуття м'яча – спортсмени доклали всіх зусиль, аби продемонструвати видовищну боротьбу.

І місце дісталося команді з села Махаринці,

ІІ команді с. Кордишвка,

ІІІ команді с. Зозулинці,

IV – команді с. Глухівці.

Володарі призових місць отримали грамоти і кубки.

Спорт – запорука нашого здоров’я, тож нехай на шляху наших спортсменів ніколи не буде ніяких перешкод, нехай завзятість супроводжується бажанням перемагати, успіхів і підкорення нових висот у спорті.

Поділитися:
Загальнонаціональна хвилина мовчання
24.04.2024 09:00
Загальнонаціональна хвилина мовчання Вшановуємо світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчні подвиги воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань…
До відома сільгоспвиробників та експортерів сільськогосподарської продукції !
22.04.2024 10:59
З метою розширення можливостей вітчизняного сільгоспвиробника вдало реалізувати свою продукцію Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області нагадує суб’єктам господарювання…
19 квітня 2024 року відбулась 53 позачергова сесія Самгородоцької сільської ради
22.04.2024 09:48
19 квітня 2024 року відбулась 53 позачергова сесія Самгородоцької сільської ради, яку провів сільський голова Сергій Лановик. В роботі…