Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

25 червня, з нагоди величного державного свята 25-ої річниці від дня ухвалення Конституції України, відбувся святковий концерт в будинку культури с.Самгородок за участю зразкового хореографічного ансамблю "Зірки Арчі" , зразкового аматорського хореографічного колективу «Непосиди», вокалісти Оксана Нечипоренко з села Вівсяники та Марії Лободи з Миколаївки, вчителя історії Самгородоцького ЗНВК Гаєвської Нелі Євгенівни, мешканців та гостей.

«Конституція є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, оберегом державності і демократії», - з вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Сергій Лановик. Він побажав усім нести високе звання громадянина Української держави, миру, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає кожному Конституція.

Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності були покладені на Збройні Сили України, тому на свято був запрошений особливий гість учасник бойових дій в зоні АТО - Володимир Поліщук з села Миколаївка.

Концерт був пронизаний духом патріотизму, а народний танець гопак у виконані зразкового аматорського хореографічного колективу «Непосиди» пробудив у кожному вільний український дух та незламну волю.

Поділитися:
12 травня - Міжнародний день здоров"я рослин
10.05.2024 10:28
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Вінницькій області нагадує, що Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй (ООН) оголосила 12 травня Міжнародним…
Відкриття меморіальних дошок загиблим Воїнам - Героям Леоніду Васильовичу Галайчуку та Геннадію Володимировичу Когуту
09.05.2024 13:35
Пам’ять…Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна…. Пам’ять! Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне! Пам’ять! Що ти залишила? Пам’ятники, як символ про тих, хто пройшов війну, хто своїми грудьми…
УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!
09.05.2024 10:31
З 13.05.2024 по 17.05.2024 на території Самгородоцької сільської територіальної громади буде проводитись безкоштовне флюорографічне обстеження населення, фахівцями КНП "Вінницький обласний…