До рідної домівки на щиті повернувся Герой - Ігор Васильович СУПРОНЮК.

Сьогодні, 23 листопада 2023 року в Самгородоцькій громаді провели в останню путь нашого земляка патріота та Героя – Ігоря СУПРОНЮКА.

Супронюк Ігор Васильович народився 01 червня 1977 року в дружній родині Наталії Миколаївни та Василя Миколайовича Супронюків у селі Дубові Махаринці. Зростав разом з двома старшими братами Миколою і Олександром, які завжди були йому надійною підтримкою і опорою.

Дитинство та юнацькі роки пройшли у рідному селі.У 1993 році закінчив навчання у Дубовомахаринецькій школі. З друзями був товариським, дружелюбним, чуйним, завжди готовим прийти на допомогу. Згодом одружився з коханою Тетяною. У молодій сім’ї народилася єдина, улюблена донька Ірина. Працював Ігор в місцевій амбулаторії водієм, згодом трактористом у місцевому фермерському товаристві “Інгода”. Зарекомендував себе, як трудолюбивий, відповідальний працівник.05 квітня 2023 року був мобілізований до лав Збройних Сил України, де зі своїми побратимами воювали із ворогом на Лиманському напрямку. Солдат, Супронюк Ігор Васильович, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність загинув 11 листопада 2023 року внаслідок бойових дій поблизу населеного пункту Лиман Перший, Куп’янського району Харківської області.

Війна обірвала все...

Забрала сина у матері, чоловіка у дружини, батька у доньки. Знову вирвали серце у села...

Нехай добрий, світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів та усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…