Народні майстри та умільці відзначають своє професійне свято в першу неділю червня. День працівників місцевої промисловості заснував Президент України указом № 726/2002 від 20.08.2002 р.

Працівники місцевої промисловості — люди з золотими руками і творчою роботою. З дерева та глини, з кістки та вовни, з льону та заліза вони створюють дива, а часом, справжні шедеври.

День працівників місцевої промисловості святкують 50 тисяч співробітників невеликих промислових підприємств України. Вони виробляють широкий асортимент продукції, який налічує понад 15 тисяч найменувань: від сувенірів до музичних інструментів, від посуду до будівельних матеріалів.

Саме Ви сприяєте створенню робочих місць і загальному пожвавленню територіальної та національної економік.

Висловлюємо подяку всім працівникам легкої промисловості за складну і висококваліфіковану працю! Бажаємо міцного здоров’я, добробуту і подальших професійних успіхів!

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…