22 лютого 2024 року поліцейські офіцери громади капітан поліції Лаврук Віталій Володимирович та капітан поліції Литовченко Дмитро Петрович спільно з начальником Служби у справах дітей Самгородоцької сільської ради Чамор Ганною Андріївною відвідали КЗ «Йосипівська гімназія».

Під час зустрічі поліцейські офіцери громади розглянули важливі теми: дитина і незнайомець, поведінка у ситуаціях, коли дитина загубилася, заблукала.

Особлива увага приділялася попередженню правопорушень серед неповнолітніх, наслідкам безвідповідальної поведінки та булінгу.

Також здобувачі освіти збагатили свої знання з правил дорожнього руху, зрозуміли у які неприємні ситуації можна потрапити через власну необережність.

Начальник Служби у справах дітей Ганна Чамор нагадала дітям про важливість виконання обов’язків покладених на дітей у закладі освіти, закликала розвивати людські чесноти та долати власні недоліки.

Закінчилася зустріч на шкільному подвір’ї, де школярі мали змогу оглянути автомобіль поліції, уявити себе на місці працівника поліції.

Поділитися:
26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф
26.04.2024 09:15
26 квітня 1986 року о 1-23-47 за Київським часом сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – з різницею у дві секунди відбулись два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської атомної…
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА САМГОРОДОЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛІЩУК ОЛЕНУ ІВАНІВНУ!
25.04.2024 09:26
Шановна Олена Іванівна! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи,…
Загальнонаціональна хвилина мовчання
24.04.2024 09:00
Загальнонаціональна хвилина мовчання Вшановуємо світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчні подвиги воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань…