19 травня ми відзначаємо разом з усім світом День сімейного лікаря. У цей день ми віддаємо шану та повагу нелегкій праці сімейних лікарів та їх ролі в системі охорони здоров’я . Сьогодні сімейний лікар — це фахівець високої кваліфікації, який пройшов спеціальну багатопрофільну підготовку, може надавати профілактичну, лікувальну та реабілітаційну допомогу всім членам сім’ї. Ця дата присвячена не тільки лікарям загальної практики, а й медичним фахівцям, що працюють на первинній ланці.

Наразі сімейна медицина проходить нелегкий шлях становлення, тому саме відповідальність, фаховість та турбота лікарів загальної практики-сімейної медицини забезпечують зміцнення здоров’я жителів громад.

З нагоди Всесвітнього дня сімейного лікаря висловлюємо всім працівникам Центру сімейної медицини безмежну вдячність за високий професіоналізм та відданість справі. Бажаємо не тільки дбати про здоров’я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами і приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Нехай Ваша робота дає наснагу для звершень та творчого зростання! Будьте здоровими, щоб допомагати іншим! Будьте мужніми, щоб зносити важкість! Будьте щасливими, щоб дарувати щастя іншим!

З повагою та вдячністю

Самгородоцька сільська рада

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…