Відважні українські воїни - символ гідності та честі. Кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну.

19 квітня 2024 року на виконання доручення начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова, заступником голови Хмільницької РДА Олександром Пузирем, представниками Хмільницького РТЦК та СП та заступником сільського голови Олександром Марковським були вручені державні нагороди родинам загиблих Героїв України: Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця.

Солдат Болдін Ігор Леонідович, стрілець-помічник гранатометника 3 десантно-штурмового взводу 6 ДШР 2 ДШБ В/Ч А0284 нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ст. (посмертно).

Ігор Болдін загинув 14 жовтня 2023 року в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Солдат Федорець Анатолій Васильович, навідник 3 десантно-штурмового відділення 3 ДШВ 4 ДШР 1 ДШБ В/Ч А0284 нагороджений почесним нагрудним знаком ГК ЗСУ «Золотий Хрест» (посмертно).

Анатолій Федорець загинув 29 лютого 2024 року в районі населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району.

Ми пам'ятаємо кожного Воїна, який боровся за нашу незалежність та свободу. Вони поклали своє життя на вівтар нашої країни, щоб ми могли жити у мирі та безпеці.

Вічна та світла пам’ять Захисникам України!

Слава Україні! Героям Слава!

Поділитися:
26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф
26.04.2024 09:15
26 квітня 1986 року о 1-23-47 за Київським часом сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – з різницею у дві секунди відбулись два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської атомної…
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА САМГОРОДОЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛІЩУК ОЛЕНУ ІВАНІВНУ!
25.04.2024 09:26
Шановна Олена Іванівна! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи,…
Загальнонаціональна хвилина мовчання
24.04.2024 09:00
Загальнонаціональна хвилина мовчання Вшановуємо світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчні подвиги воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань…