16 червня 2023 року відбулась 42 чергова сесія Самгородоцької сільської ради, яку провів сільський голова Сергій Лановик.

В роботі пленарного засідання взяли участь 16 депутатів сільської ради, старости старостинських округів та начальники відділів сільської ради.

Приступивши до роботи, депутати заслухали звіт про роботу відділу соціального захисту населення, охорони здоров’я Самгородоцької сільської ради. Погодили рішення про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг Самгородоцької сільської ради» та відповідно внесли зміни в структуру апарату Самгородоцької сільської ради. А також внесли зміни до сільського бюджету Самгородоцької сільської територіальної громади на 2023 рік, направивши кошти в сумі 9500 грн на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель КЗ «Самгородоцький ліцей» на території с. Самгородок по вулиці Миру, 46 та Миру, 48.

Далі депутати перейшли до розгляду земельних питань. Серед них: 21 питання ухвалено, 5 – не погоджено та 3 – знято з порядку денного.

На завершення депутатами було погоджено пропозицію депутата Віктора Спрута щодо написання в подальшому пояснюючих записок до всіх проектів рішень сесій сільської ради, які будуть виноситись на розгляд пленарних засідань.

Поділитися:
26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф
26.04.2024 09:15
26 квітня 1986 року о 1-23-47 за Київським часом сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – з різницею у дві секунди відбулись два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської атомної…
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА САМГОРОДОЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОЛІЩУК ОЛЕНУ ІВАНІВНУ!
25.04.2024 09:26
Шановна Олена Іванівна! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи,…
Загальнонаціональна хвилина мовчання
24.04.2024 09:00
Загальнонаціональна хвилина мовчання Вшановуємо світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчні подвиги воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань…