У ході підготовки до 9 позачергової сесії сільської ради 28 квітня 2021 року під керівництвом Самгородоцького сільського голови Сергія Лановика та голови комісії Лідії Павлюк відбулося ще одне засідання постійної комісії з питань фінансів бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

В роботі комісії взяли участь заступник сільського голови Марковський Олександр, секретар сільської ради Шевчук Людмила, керуючий справами Олійник Наталя, начальник фінансового відділу Поліщук Тетяна.

За підсумками засідання порядок денний сесії доповнено наступними питаннями:

1) Про затвердження актів приймання-передачі основних засобів КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Самгородоцької сільської ради».

2) Про затвердження Положення про Молодіжну раду при відділі освіти, культури, молоді та спорту Самгородоцької сільської ради.

3) Про припинення юридичної особи комунального підприємства «Кришталевий водограй» Зозулинецької сільської ради Вінницької області шляхом ліквідації.

4) Про звернення депутатів сільської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства Інфраструктури України, АТ «Укрзалізниця», Регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» щодо відновлення зупинки приміського електропоїзда №868 за маршрутом Жмеринка-Київ по зупиночні платформа «Миколаївка».

Також члени бюджетної комісії погодили клопотання про виділення коштів, а саме:

1) на виконання проектно-вишукувальних робіт до Генеральних планів населених пунктів Самгородоцької сільської ради с. Лозівка, с. Коритувата, с. Красне; с. Самгородок;

2) на придбання сценічних костюмів для ансамблю «Мальви» Самгородоцького будинку культури;

3) на винесення лічильника на фасад будівлі сільського клубу в с. Збараж;

4) на продовження капремонту даху спортзалу Широкогребельського ЗНВК;

5) на придбання матеріалів для заміни підлоги у 1–му класі Миколаївського ЗНВК;

6) на ремонт електроплит у Йосипівському ЗНВК;

7) на матеріали для доступності до будівель людьми з обмеженими можливостями, для амбулаторії загальної практики сімейної медицини сіл Самгородок, Йосипівка, Дубові Махаринці.

Поділитися:
Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді
03.09.2024 09:48
Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах,…
Новини про діяльність Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
02.09.2024 14:53
Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області
Зі святом Першого дзвоника!
02.09.2024 11:30
ДОРОГІ ШКОЛЯРІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ! Щиро вітаємо вас зі святом Першого дзвоника, Днем знань та новим навчальним роком! Україна вже втретє поспіль розпочинає навчальний рік у воєнний час…